Στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση. Δεν γίνεται καμία καταγραφή ή συλλογή στοιχείων χωρίς την δική σας ενέργεια.
info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Υποστηρικτές

Ευρετήριο Άρθρου

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

Το ΟΡΑΜ. Α. ΕΛΛΑΔΟΣ ιδρύθηκε για να υλοποιήσει την έκφραση μιας ιδέας, της Αναγέννηση της Ελλάδος, της Χώρας μας, της ζωής μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Για την υλοποίηση αυτής της ιδέας καλούμαστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί.

Η κινητήριος ενέργεια για την υλοποίηση κάθε μεγάλης ιδέας είναι η κατανόηση, η ενίσχυση, η υποστήριξη, οι προτάσεις, η κριτική, αλλά πρωτίστως η πίστη στην ιδέα και η ανιδιοτέλεια.

Πιο συγκεκριμένα χρειάζεται η πλήρης κατανόηση του στόχου, η εθελούσια ενίσχυση στα οικονομικά, η ενεργή υποστήριξη με την προσωπική ενασχόληση για την απόλυτη ανεξαρτησία, οι προτάσεις για την επίτευξη της ιδέας και η καλοπροαίρετη κριτική που θα ενεργεί βελτιωτικά σε όλα τα επίπεδα.

Τα βασικότερα συστατικά όμως, ο καταλύτης για την επιτυχία είναι η πίστη σε αυτήν την ιδέα και η ανιδιοτέλεια σε κάθε κίνηση. Πίστη και Ανιδιοτέλεια για να δημιουργήσουμε θετική ενέργεια και φωτεινή αύρα, κάτι που λείπει από την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε.

σελ 1 από 2