info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466

Σχόλια και άρθρα Στελεχών

 

Ολοκληρώνεται αύριο η τελευταία πράξη κατά της Ελλάδας, κατά της Μακεδονίας, με την αμετρίαστη προδοσία των αγώνων και του αίματος των Ελλήνων αγωνιστών.
Σύγχρονοι εφιάλτες θα ψηφίσουν το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.


Ο μαέστρος αυτής της πράξης είναι ο Αλέξης Τσίπρας, λάτρης του Ζαχαριάδη, συνεπώς και του Στάλιν, γι’ αυτό και φρόντισε να τους επαληθεύσει συμβολικά στις Πρέσπες.
Δηλώνει αριστερός χωρίς να έχει καμία σχέση με την αριστερά. Η τελευταία εξελίχθηκε και έκλεισε τις πληγές της, ενώ εκείνος κράτησε ζωντανά τα φαντάσματα του παρελθόντος.


Κύριε, το προσωπικό σας μένος για την εξέλιξη του εμφυλίου όπως και όλων των κατάπτυστων που έλαβαν μέρος σε αυτόν, από όλες τις πλευρές, δεν είναι Ελληνική υπόθεση. Η Ελλάδα και οι Έλληνες πλήρωσαν και πόνεσαν για τα καπρίτσια των ιδεοληψιών όλων σας. 
Είναι μάχη δική σας και των αντιπάλων σας και ο μόνος λόγος που έχετε για να υπάρχετε είναι το μίσος που σπέρνετε.
Μόνο που αυτά τα πληρώνει ο αμέτοχος Ελληνικός λαός.


Η αριστερά σας έχει αποκηρύξει,
Ο λαός σας έχει επικηρύξει,
Η ιστορία και η μνήμες σας έχουν χαρακτηρίσει.


Δεν είσαι αριστερός, δεν είσαι Έλληνας. Είσαι ένας κοινός ψεύτης, καιροσκόπος, γυρολόγος και καλύτερος φίλος του Εφιάλτη.

Ανήθικοι μιλούν για ηθική.
Ψεύτες για αλήθεια.
Ξεπουλημένοι για συνείδηση.
Άτιμοι για τιμή.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ηθική, η αλήθεια, η συνείδηση και η εντιμότητα για εσάς έχει ''τιμή''.
Για εμάς τους Έλληνες όμως έχει:
μία παλάμη
πέντε δάχτυλα
και ανεξίτηλη μνήμη.

Θα το γράψω με δικά σας λόγια, ''δημοκρατικά'', και θα ανακοινώσω πως:
Καταδικάζω τη βία της προδοσίας και το βιασμό της ηθικής.
Με το χέρι στην καρδιά και τις φωνές όλων των Ελλήνων, το πρώτο που θα κάνω ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι,
να μην σας αφήσω σε χλωρό κλαρί.
Το ψέμα και η προδοσία θα κυνηγηθούν από όπου και αν προέρχονται.

Καλημέρα στους Έλληνες, καλημέρα αυτήν την μαύρη ιστορικά μέρα.

 

Πριν ξεκινήσω το παρών θα ξεκαθαρίσω την θέση μου. Ως Έλληνας δεν αποδέχομαι καμία χρήση του ονόματος Μακεδονία από άλλους.

Η παρακάτω ανάλυση αποκρυπτογραφεί το πολύπλοκο θέμα του ονόματος και τις διαστάσεις του στο σύνολο. Το προσεγγίζει κοιτώντας ολόκληρη την εικόνα των Βαλκανίων. Είναι μεγάλο για την εποχή που το διάβασμα δεν είναι αγαπημένο αλλά, με συνθήματα και πομπώδεις φράσεις κρύβεις την ουσία και τα μυστικά.
Καλή ανάγνωση.

Εισαγωγικά θα αναφέρω μερικές από τις βασικές αρχές, παραμέτρους και κανόνες. Κανένας πολιτικός του σήμερα δεν νοιάστηκε για την ''φιλία των λαών'' και την ευημερία των ανθρώπων. Πάντα υπάρχει κίνητρο, σχεδιασμός, πρόγραμμα και αυτά με χρονοδιάγραμμα ετών.
Οι παρεμβάσεις τρίτων, για να έχουν αποτέλεσμα προϋποθέτουν αποσταθεροποίηση και ναρκοθέτηση των ζητημάτων. Κατ αυτό τον τρόπο χειραγωγούν τα κράτη, απαιτούν και παίρνουν αυτό που θέλουν ενώ παρίστανται δήθεν ως εγγυητές. Η πρακτική τους είναι το άνοιγμα των ζητημάτων, η δημιουργία έντασης και σε αυτό βρίσκουν πάντα πρόθυμους πολιτικούς για να την εφαρμόσουν.
Στο τέλος, τον λογαριασμό τον πληρώνει η ''φιλία των λαών'' και οι άνθρωποι.

Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων υπάρχει μία εμμονή για συμφωνία σε κάτι που δεν έχει βάση. Το ερώτημα δεν είναι εάν η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλλά, εάν η χώρα τους είναι Μακεδονία και οι κάτοικοι Μακεδόνες. Σαφώς και όχι, όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες αλλαγές στο σύνταγμά τους, το οποίο πλέον αναγνωρίζει διάφορες εθνότητες ως πολίτες αυτών. Η παραπάνω αλλαγή συνέβη για να επιτευχθεί η ψήφιση των αλλαγών.
Υπάρχει λοιπόν συνταγματικά ένα πολυεθνικό κράτος, μόνο που η ιστορία δείχνει πως τέτοια δομή χώρας είναι ευάλωτη και με ημερομηνία διαμελισμού.

Κρατάω το παραπάνω και ανοίγω την εικόνα. Στα Βαλκάνια υπάρχουν τα εξής ζητήματα. Το Σκοπιανό, του Κοσόβου και της Κροατίας. Οι τρίτοι, οι εκτός Βαλκανίων, επιθυμούν διεύρυνση με ανεξάρτητα μικρά πολυεθνικά κρατίδια. Οι διαδικασίες ακολουθούν αύξουσα σειρά έντασης. Το εύκολο είναι το Σκοπιανό και ακολουθούν τα άλλα δύο τα οποία είναι νάρκες έτοιμες να εκραγούν. Μετά την ονομασία θα πρέπει η Σερβία να δώσει ανεξαρτησία στο Κόσοβο, να αναγνωριστεί από όλους και να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις και για τους δύο σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Ταυτόχρονα θα πρέπει να λυθούν οι διαφορές στην Κροατία και να πάρει και αυτό το θέμα τον ίδιο δρόμο επίλυσης. Ο σκοπός προφανής, η διεύρυνση με περισσότερα μέλη.
Ωστόσο, η Σερβία είναι η χώρα με την μεγαλύτερη απώλεια εδαφών στην ήπειρό μας και είναι αμφίβολο κατα πόσο θα δεχτεί ο λαός της και άλλη εκχώρηση.

Μεγαλώνοντας την εικόνα βλέπω, Αλβανία, Κόσοβο με Αλβανούς, Σκόπια με εθνότητες όλων των γειτόνων, Σερβία με απώλεια εδαφών, Κροατία με αυστριακές αντιλήψεις και Βουλγαρία πάντα στην γωνία έτοιμη. 
Το παραπάνω μείγμα είναι βόμβα στα θεμέλια της ειρήνης στα Βαλκάνια και τον πυροκροτητή τον κρατάνε τρίτοι.

Ιστορικά ότι διαμελίζεται ενώνεται με την ρίζα, οπότε μικρά και αδύναμα κράτη όπως Κόσοβο και Σκόπια δεν έχουν αντοχές ύπαρξης και θα προσαρτηθούν σε άλλα ομοεθνή αφού πρώτα διαλυθούν. Εκεί τελειώνει ''η φιλία των λαών'' και αποκαλύπτεται το σχέδιο, το κίνητρο.
Τα Βαλκάνια είναι το θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων της ηπείρου μας και οι λαοί του οι μόνοι πονεμένοι.

Συνοψίζω βλέποντας τα βασικά στοιχεία.
Οικονομική δραστηριότητα υπάρχει, οι λύσεις που δίνονται είναι νάρκες, και η ''φιλία των λαών'' μία φράση που σημαίνει μίσος και έχθρα. Οπότε αυτά τα επιχειρήματα είναι προφάσεις και υποκρισία.
Σταθερότητα και ευημερία δεν επιτυγχάνεται με διαμελισμό και ίδρυση μικρών και αδύναμων κρατιδίων. Αυτό εξυπηρετεί σκοτεινούς σκοπούς φρούρησης.
Δεν είναι μακρινό το παρελθόν, το βλέπουμε στο Ιράκ, στην Λιβύη στην Αίγυπτο. Μόνο εντάσεις, πόλεμοι και πόνος των ανθρώπων εξαιτίας τρίτων.

Καλή η ανάλυση αλλά έμαθα να μήν απορρίπτω χωρίς να προτείνω, οπότε.
Η σωστή λύση είναι τα Βαλκάνια να λύσουν τα θέματα μόνα τους, χωρίς παρεμβάσεις ''καλοθελητών'', να ιδρύσουν Βαλκανικό συμβούλιο και να πάρουν αποφάσεις σταθερές και βιώσιμες.
Αυτό όμως χρειάζεται πολιτικούς ηγέτες με όραμα, πυγμή, θάρρος και ειλικρίνεια και όχι παιδάκια που παίζουν και γελάνε με γραβάτες, ούτε με πρόθυμους στις υπηρεσίες τρίτων.

Εάν μετά το παραπάνω ακόμη νομίζεται πως η ονομασία είναι απλά ''ένα όνομα'', κάντε υπομονή και ο χρόνος θα αποδείξει πως η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται. Είναι μία αληθινή και αντικειμενική προσέγγιση χωρίς σκοπιμότητες και βαριές εκφράσεις.

Σημ.
α) Η αναφορά στα ''Σκόπια'' δεν γίνεται ώς προσβολή αλλά επίσημα δεν έχουν όνομα.
β) Η αναφορά στην Αλβανία είναι σε αντίθεση με την πραγματική ονομασία της και γίνεται για την ευκολία κατανόησης.

Μαλώνουν στην βουλή! Σαν να λέμε διασταύρωσαν τα ζυμάρια τους.

Πολιτικοί χωρίς καθαρές θέσεις σε ξεκάθαρα θέματα. 
Για τα κίνητρα προσδιορισμού της ψήφου θα μάθουμε; 
Υποκρισία το οτι θα αποφασίσουν μετά την συζήτηση, αφού αυτήν δεν αλλάζει την ουσία.

Καθαρή θέση από αναποφάσιστους βολευτες! 
Ο Αίσωπος του μέλλοντος έχει αρκετό υλικό και ο λαός 
μνήμες.

Καταστροφή και τραγωδία

 

Πρόληψη, καταστολή, αξίες, ιεράρχηση, προπαγάνδα, αυτά και άπειρα ακόμη τα οποία σχετίζονται με την αντιμετώπιση κάποιου γεγονότος.

Οι καταστροφές είναι κάτι που μπορεί και συμβαίνει. Οι παράγοντες που τις προκαλούν είναι άλλοτε προβλέψιμοι και άλλοτε όχι. Μπορεί να είναι φυσικό αίτιο, σεισμός, μπορεί και σκόπιμη ενέργεια. Όσο προσπαθούν οι υπεύθυνοι να αναλύσουν μία καταστροφή, τόσο χάνουν τον στόχο τους.

Στόχος της πολιτείας είναι να αποτρέψει την όποια καταστροφή να εξελιχθεί σε τραγωδία. Τραγωδία σημαίνει απώλεια ζωής,

Περισσότερα...

Επιλογές ζωής.

Στόχος του πολιτικού συστήματος είναι η απαξίωση, η αποξένωση και η απομάκρυνση των πολιτών από την πολιτική.
Έτσι θα μπορούν με το 25% των Ελλήνων να στήνουν κοινοβούλια και να κάνουν ότι τους βολεύει σε βάρος του 75%.
Επιλογή του καθενός μας να επιλέξει εάν θα υπομείνει ότι του σερβίρουν ή θα παραγγείλει κατά συνείδηση.

Πολιτικοποίηση & κομματισμός.

Οι πολίτες είναι η ζωή της χώρας.
Πολίτες που είναι ενεργοί, γνωρίζουν πραγματικά τί συμβαίνει και συμμετέχουν στα κοινά, είναι ο ορισμός της Δημοκρατίας. Το παραπάνω λέγεται πολιτικοποίηση και ευνοεί την ορθή εξέλιξη της κοινωνίας.
Η κοματικοποίηση για ιδιοτελείς σκοπούς, η λάθος ενημέρωση και η τυφλή ακολουθία είναι εχθροί της Δημοκρατίας.
Το αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς είναι μασκαρεμένη ολιγαρχία σε Δημοκρατία, και είναι αυτό που βιώνουμε και τα υπόλοιπα που έρχονται.

Πλειστηριασμός ονείρων " Ο εφιάλτης"

Τους μάγους και τα δώρα εάν δεχτείτε, τη συνέχεια θα την δείτε από το περιεχόμενο και όχι από το περιτύλιγμα. Όταν όμως ανοιχτούν δεν επιστρέφονται. Φρόνιμο είναι να ερευνήσετε μήπως οι ''μάγοι'' είναι οι ίδιοι και μεταμφιέστηκαν. Μήπως υπηρετούν τον ίδιο σκοπό και απλά αλλάζουν όψη.
Ωραία λοιπόν τα δώρα και όμορφα τα όνειρα, μόνο που με πολλές και φτηνές εξαγγελίες γίνονται αμέσως εφιάλτες και δεινά.
Το μυστικό είναι η γνώση και η γνωριμία με τον δωρητή.