info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466

Επίσημες Τοποθετήσεις

 

Σε ένα εθνικό θέμα ύψιστης σημασίας, δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

Τα στελέχη και τα μέλη του ΟΡΑΜ.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ θα παρευρεθούν στο συλλαλητήριο σαν πρόσωπα και όχι σαν πολιτικές οντότητες.

Στην κορυφή της ιεραρχίας είναι και θα παραμείνει η Ελλάδα.

Κλείστε τα αυτιά σας στο κάλεσμα των υστερόβουλων, ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε το μέλλον και φωνάξτε όλοι μαζί μας δυνατά:

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και η Μακεδονία Ελληνική!

 

Υ.Γ. Όποιος θα ήθελε να παρευρεθεί αλλά αδυνατεί, θα μπορεί να επισκεφθεί το προσωπικό προφίλ του προέδρου https://www.facebook.com/thodisdimitris (Δημήτρης Θώδης) και να ενημερώνεται από το υλικό (video, photo) και να νιώσει τον παλμό των Ελλήνων.

 

Οι βουλευτές εκλέγονται από τους ψηφοφόρους ως αντιπρόσωποι και εκφραστές αυτών με βάση τις εξαγγελίες αλλά και τις σταθερές θέσεις των κομμάτων που συμμετέχουν.
Αυτή είναι η δημοκρατία.

Στο κατ' ευφημισμό «δημοκρατικό τόξο» έχασαν το δημοκρατικό και έκαναν το τόξο κωλοτούμπα.
Έτσι, σωστά προκύπτει ο όρος βολευτές.

Αυτές τις αποφάσεις που ψηφίζουν οι βολευτές τις καταργούν στην πράξη οι πολίτες.

Καταργηθήκατε κύριοι στη συνείδηση του Ελληνικού λαού

Σκοπιανό, Δημοκρατία και συνείδηση

Η Δημοκρατία ώς έννοια και το Σύνταγμα ως φύλακας υπαγορεύει ρητά πως οι πολίτες εκλέγουν εκπροσώπους για να τους εκφράσουν στο κοινοβούλιο.

Αυτό σημαίνει πως η συνείδηση του κάθε βουλευτή δεν είναι προσωπική του θέση αλλά η θέση του συνόλου των πολιτών που τον εξέλεξαν πάντα με βάση τις εξαγγελίες του.

Παπαχριστόπουλε, Κουντουρά και λοιποί, όταν ζητήσατε την ψήφο των πολιτών, τους υποσχεθήκατε συγκεκριμένες δεσμεύσεις στο Σκοπιανό. Αυτές είσαστε υποχρεωμένοι να τιμήσετε και όχι τις προσωπικές σας απόψεις.

Είσαστε υποχρεωμένοι από την δημοκρατία να σεβαστείτε τους ψηφοφόρους σας, να πράξετε κατά συνείδηση και όχι προς εξυπηρέτηση
ή να μας θυμίσετε αξέχαστες ατάκες του σοφού Ελληνικού κινηματογράφου.

Επίσης, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, οι επικεφαλής των υπολοίπων κομμάτων, επιβάλλεται να τιμήσετε έμπρακτα την Δημοκρατία και να ζητήσετε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό.
Μπορείτε, υπάρχουν τρόποι, το ερώτημα είναι εάν το θέλετε ή σας βολεύει αυτήν η εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση η Ιστορία γράφει, θα είναι δίκαια και αμείλικτη.

Το Σκοπιανό στην επικαιρότητα, αναμενόμενο, και μαζί με αυτό και το αίσθημα των Ελλήνων. Αναταραχή και συγκεντρώσεις από την πλευρά του κόσμου, προπαγάνδα και εμπόδια από την κυβέρνηση και την πλειοψηφία του πολιτικού υποκόσμου. ΜΜΕ και φραγκοστοχαστές προσπαθούν να πείσουν πως είναι απλά μία ονομασία. Τόσο απλό λένε πως είναι, τί δεν λένε όμως έχει σημασία.

Μία ονομασία προσδιορίζει ιστορικά

εδώ η συνέχεια

Εν αναμονή της Δ. Ε. Θ. Τα αρχικά στο παρόν κείμενο σημαίνουν "Διεθνής Ελληνικός Θίασος" διότι ακόμη και αυτήν την επιτυχημένη διοργάνωση την κάνατε θέατρο της ψευτιάς, της υποκρισίας και της υποταγής.

Παραδοσιακά η έναρξη της Δ. Ε. Θ. είναι η παρουσίαση κυβερνητικών εξαγγελιών με ωραία λόγια, όμορφο περιτύλιγμα, πλήρη ασάφεια, χοντρά ψέμματα και

εδώ η συνέχεια

Σε αυτό το ζήτημα θα υπάρξει προσέγγιση αντικειμενική. Συνεπώς πρώτα πρέπει να διαχωρίσουμε το θέμα το οποίο συζητάμε. Η μετακίνηση πληθυσμού είναι μία γενική έννοια που περιβάλλεται από διαφορετικές γενεσιουργικές αιτίες. Μετακινήσεις έχουμε για οικονομικούς λόγους, για απόδραση από κάποιες προσωπικές καταστάσεις, για εντολή με στόχο την δολιοφθορά, αλλά και τον εξαναγκασμό σε μετακίνηση λόγω πολέμου. Το τελευταίο, και ανθρώπινο,

Περισσότερα...