Στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση. Δεν γίνεται καμία καταγραφή ή συλλογή στοιχείων χωρίς την δική σας ενέργεια.
info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Μέλη

Μέλη

Ευρετήριο Άρθρου

ΜΕΛΗ

Η ονομασία του πολιτικού αυτού χώρου επιλέχθηκε για να αποτυπώσει ακριβώς την αιτία και τον λόγο της δημιουργίας του. Είναι η επιθυμία που έγινε Όραμα για την Αναγέννηση της Ελλάδος, και από τη θεωρία πέρασε στην πράξη και έγινε ο χώρος που θα αναλάβει δράση στο πεδίο της διεκδίκησης όλων των αυτονόητων.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες αλλά κυρίως σε αυτούς που οι πολιτικές πράξεις τους έκαναν να απενεργοποιηθούν από τα κοινά. Τα κοινά που καθορίζουν τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας και το μέλλον μας. Είναι απαραίτητο να έχουμε πραγματικό λόγο και δύναμη σε αυτά που συμβαίνουν σε εμάς χωρίς εμάς. Είναι απαραίτητο από αποδέκτες της συμβατικής διαπίστωσης, να γίνουμε πρωταγωνιστές της ίδιας μας της μοίρας.

Η αρχή έχει γίνει και βαδίζουμε με βήματα σταθερά. Για μια πορεία, μονόδρομο, στο τέλος της οποίας είναι αυτό που όλοι μας θέλουμε, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας και έναρξη της υλοποίησης του Οράματος για την Αναγέννηση της Ελλάδος.

Σε αυτή τη διαδρομή είναι επιτακτική η ενεργοποίηση όλων μας και η ανάληψη δράσης και ευθύνης. Με την εγγραφή μελών θα εδραιώσουμε την παρουσία μας και θα έχουν λόγο οι παρεμβάσεις μας. Κι έτσι, ακόμα κι αν κάποιοι θα ήθελαν να “κλείσουν" τα αυτιά τους στις απαιτήσεις μας, όταν τους φτάσουν οι φωνές μας θα είναι πολλές και δυνατές, οπότε αυτό δε θα είναι δυνατό. Κανένα εργαλείο του συστήματος, ΜΜΕ, δημοσκοπήσεις, ηλεκτρονική ενημέρωση, δεν θα είναι αρκετό να μας σιγήσει, αφού η αποτύπωση χιλιάδων μελών θα είναι η μία και μόνη αληθινή μονάδα μέτρησης.

Η εγγραφή του κάθε νέου μέλους δίνει δύναμη στον λόγο μας, κι ένας ένας θα μεγαλώνει το σύνολο, μία μία οι περιοχές της Ελλάδας θα αποκτούν οργάνωση και θα δηλώνουμε ηχηρά και δυνατά τα θέλω και τα πρέπει μας. Ας καταπολεμήσουμε επιτέλους δισταγμούς και αναστολές και ας βάλουμε φωνή και άποψη με ονοματεπώνυμο για να επιτύχουμε τα αυτονόητα.

Εγγραφή Μελών, ανάληψη δράσης σε όποιον τομέα μπορούμε, στελέχωση του χώρου από πολίτες, για εμάς και για το μέλλον όλων μας.

σελ 1 από 4