Πολιτικός κόσμος εδώ και 200 χρόνια, από πού να το πιάσεις και πού να του χαριστείς. Ελάχιστες εξαιρέσεις.
Στην εποχή που είμαστε

μπορώ και θα κάνω το εξής. Θα ελέγξω τους πάντες, εκλεγμένους και διορισμένους, από το 1974 και μετά. Το καλό είναι πως θα ελεγθούν και τα παιδιά τους αφού είτε ως εκλεγμένοι είτε ως διορισμένοι μας απασχολούν, και έτσι αφού θα δικαιολογηθούν πως τα βρήκαν από τους γονείς, θα μάθουμε πού τα βρήκαν οι γονείς!
Συνεπώς η έρευνα θα πάει ως το 1920 τουλάχιστον.

Για να μην αποσχολήσουμε όμως με έρευνες την δικαιοσύνη και επιβαρύνουμε το έργο της, θα ακολουθήσουμε την αντίστροφη έρευνα που λέει το εξής:
Όλοι τους είναι υποχρεωμένοι να αποδείξουν πώς και που βρήκαν ή κέρδισαν όσα έχουν, δηλαδή θα χάσουν το τεκμήριο της αθωότητας και θα επιβαρυνθούν με το τεκμήριο της ενοχής για σπατάλη Δημοσίων πόρων που έφτασαν τη χώρα στην χρεοκοπία.
Λίγα λόγια. Όσοι αποδείξουν με έγγραφα την περιουσιακή τους κατάσταση, τον βίο τους, και τα πάγια τους έξοδα, είναι αθώοι.
Οι υπόλοιποι χάνουν ότι ύποπτο βρεθεί, και επιβαρύνονται και για την ζημία που προκάλεσαν.

Επίσης, θα ελεγθούν όλες οι συμβάσεις για ατασθαλίες από το 1974 και έπειτα. Εκεί και εάν θα βρούμε.

Φυσικά οι νόμοι απαγορεύουν αναδρομικές ποινές και έρευνα σε κλειστές υποθέσεις! Φυσικά και θα το σεβαστώ απόλυτα. Θα σεβαστώ τον Νόμο, και θα ψηφιστούν νόμοι που θα επιβάλουν χρονική διάρκεια εφ' όρου ζωής για παρανομίες σε βάρος του κράτους, παρόμοια αδικήματα, και θα νομοθετήσουμε την αναδρομική ισχύ.
Θα σεβαστούνε εκείνοι το Νόμο τότε, και θα τον δεχτούν κιόλας.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσσοφείν
συνεπώς τους βλέπω ''υπόδικους μετανάστες''