Στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση. Δεν γίνεται καμία καταγραφή ή συλλογή στοιχείων χωρίς την δική σας ενέργεια.
info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Επίσημες τοποθετήσεις

Απορρίφθηκε η συμμετοχή μας

Δεν έγινε δεκτή από τον Άρειο Πάγο η συμμετοχή του ΟΡΑΜ.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ με έναν υποψήφιο στις Ευρωεκλογές. Τα στάδια κατάθεσης φακέλου του κόμματος και φακέλου υποψηφιότητας πέρασαν από τον έλεγχο και εγκρίθηκαν. Ομοίως εγκρίθηκε και ο επανέλεγχος. 

Η τελική απόφαση όμως δεν μας ικανοποιεί. Την δέχομαι και την σέβομαι, όπως επίσης και τον Άρειο Πάγο. 
Δεν σέβομαι όμως τις κυβερνήσεις που όλα τα χρόνια έκαναν την διαδικασία των εκλογών πανηγυράκι για λίγους και αρεστούς.

Παρέμεινα πιστός στις αξίες και τα ιδανικά. Ήταν επιλογή να είμαι ο μοναδικός υποψήφιος και παρέμεινα σε αυτό παρά τις ''προτροπές'' να προσθέσω κάποιον ακόμη. Το ρητό ''ο σκοπός αγιάζει τα μέσα'' είναι για τους Μακιαβελικούς και δεν με εκφράζει. Προτιμώ το ''ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα''.

Αυτούς τους κανόνες έβαλαν οι κυβερνήσεις και αυτό το παιχνίδι υπάρχει. Κακώς υπάρχει, οφείλω όμως να συμμετάσχω γιατί είναι ο μόνος ορθός δρόμος να το αλλάξω και να το κάνω πραγματικό υπηρέτη της Δημοκρατίας. 
Τα παιχνίδια δεν χωράνε στην Δημοκρατία και είμαι πρόθυμος να περάσω από όλα τα στάδια για να το διορθώσω, γνωρίζοντας πως θα παραμείνω καθαρός, απλά γιατί μπορώ!

Δεν θα εκφράσω αναθέματα ούτε και θα γίνω κυνηγός φαντασμάτων, δεν έχω χρόνο για ανούσια πράγματα. Αντί για αυτά ξεκίνησα ήδη τον σχεδιασμό και την οργάνωση για την κάθοδο στις Εθνικές Εκλογές που έρχονται σύντομα και εκεί το διακύβευμα για την Ελλάδα είναι καθοριστικό για τα χρόνια που έρχονται. 
Βασικό στοιχείο των πράξεών μου είναι να εμπνεύσω τους Έλληνες για να φέρουμε την ευημερία. Μπορώ, μπορούμε, θα το καταφέρουμε.

Ευχαριστώ ειλικρινά το προσωπικό του Άρειου Πάγου για την άψογη συμπεριφορά τους και τις προσπάθειες που κατέβαλε. Τίμησαν με το παραπάνω το λειτούργημα που υπηρετούν παρά τις αντιξοότητες.