Στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση. Δεν γίνεται καμία καταγραφή ή συλλογή στοιχείων χωρίς την δική σας ενέργεια.
info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Δομή

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Από την αρχή ακολουθείται όλη η διαδικασία των κανόνων. Ο βασικός κανόνας είναι η εύρεση ισορροπίας σε κάθε πράξη. Έτσι λοιπόν θα πρέπει πάντα να υπάρχει ένα πλαίσιο για κάθε τι που θα λαμβάνει χώρα, το οποίο όμως δε θα διαταράσσει την ισορροπία.

Ο πολιτικός χώρος θα πρέπει να πρεσβεύει αυτό που οραματίζεται για την χώρα. Αξιοπιστία, αξιοκρατία, σεβασμό, διαφάνεια, ακρόαση απόψεων, ανεξαρτησία. Έτσι λοιπόν ξεκινάει η υλοποίηση της ιδέας από κάποιον, και αρχίζει η διαδρομή στην οποία θα γίνουν δύο, δέκα, εκατό, και ο καθένας θα προσθέτει ότι καλύτερο μπορεί σε αυτήν, ούτως ώστε να φτάσουμε στην πρώτη στάση. Ο χώρος θα στελεχωθεί από πολίτες που θα θέλουν να συμμετέχουν είτε ενεργά είτε υποστηρικτικά. Θα βρεθούν άτομα με γνώσεις και σπουδές χρήσιμες σε κάθε απαραίτητο τομέα, αλλά και απλά ιδέες και απόψεις μέσω των οποίων θα έρχεται καθημερινά η βελτίωση.

Δεν είναι εύκολο, δεν είναι ακατόρθωτο. Αλλά σίγουρα δεν μπαίνουμε σε αυτά τα διλήμματα, απλά ξεκινάμε και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Θα προκύψουν δυσκολίες, οικονομικές, νομικές, παραφιλολογίες και άλλες κακοτοπιές. Αυτές όμως απλά θα ξεπεραστούν με συνοχή, σύνεση, ειλικρίνεια και συγκέντρωση στον στόχο. Την συνταγματική ανάληψη της διακυβέρνησης για να υλοποιηθεί το όραμα.