Στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση. Δεν γίνεται καμία καταγραφή ή συλλογή στοιχείων χωρίς την δική σας ενέργεια.
info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Αξιοπιστία

FAQs - Αξιοπιστία

Διότι δεν ανήκουμε στο σύστημα ενημέρωσης και στις στημένες προβολές. Επίσης, δεν διαπραγματευόμαστε την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

Το Όραμα Ελλάδος ιδρύθηκε με σκοπό την αναγέννηση και όχι την κριτική και την κατακραυγή. Κάνουμε προτάσεις και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία φτηνών παραστάσεων και δηλώσεων που μόνο στόχο έχουν την επικαιρότητα και όχι την ουσία. Πίσω από την κατακραυγή κρύβεται η απουσία προτάσεων. Γιατί τελικά και ξεκάθαρα, δεν είμαστε ούτε γλάστρες, ούτε μαϊντανοί, αλλά υπεύθυνοι πολίτες με έχουμε προτάσεις και λύσεις.

Ως τώρα από τον Ιδρυτή του και από πολίτες που εγγράφονται ως μέλη. Καμία κρατική επιχορήγηση ή ιδιωτική χορηγία.

Η φιλοσοφία μας επιβάλει να εξαγγέλλουμε λιγότερα από όσα μπορούμε να υλοποιήσουμε, με σκοπό να πράξουμε περισσότερα.

Δεν έχουμε αντιπάλους, αλλά, μία λέξη ταιριάζει απόλυτα, ανεπαρκείς. Εκείνοι τρέχουν σε άλλον αγώνα, ιδιοτελή και ασύμφορο για την χώρα και τους πολίτες, πίσω από κλειστές πόρτες και εντολοδόχοι άλλων κέντρων αποφάσεων. Ο δικός μας αγώνας είναι η αναγέννηση και σε αυτόν τον στίβο μάχης είμαστε μόνο εμείς, σε κοινή θέα, ξεκάθαροι, μόνο Έλληνες πολίτες με αγάπη για την χώρα.

Το μεγαλύτερο αγαθό, το καθήκον της αφοσίωσης στην πατρίδα και το μέλλον της. Από μόνο του είναι το μέγιστο όλων.