Στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση. Δεν γίνεται καμία καταγραφή ή συλλογή στοιχείων χωρίς την δική σας ενέργεια.
info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

Υπεύθυνος πολίτης

FAQs - Υπεύθυνος πολίτης

Απλοί πολίτες με αίσθημα ευθύνης. Κανένας από προβεβλημένα πρόσωπα, και παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής από πολίτες του αθλητισμού, της επιστημονικής κοινότητας, του θεάματος, για προφανείς λόγους δεν έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους. Ο λόγος είναι πως όποιος θελήσει να συμμετέχει πρέπει να το κάνει γιατί το νοιώθει, χωρίς να κοιτάξει γύρω του, και σίγουρα όχι λόγω μόδας.

Πολλά. Από ένα απλό ''μου αρέσει'' στην σελίδα, μέχρι στέλεχος.

Εκτός από τα άρθρα του καταστατικού για τους παλιούς πολιτικούς, 3.8.3 και 3.8.4, όπως και το άρθρο 4 καμία άλλη προϋπόθεση. Η αγάπη για την Ελλάδα, η ανιδιοτέλεια, και η όρεξη να αναγεννήσουμε την χώρα μας.

Επικοινωνείς με το γραφείο με όποιον τρόπο θέλεις και ενημερώνεσαι. Εάν δεν υπάρχει, μπορείς να κάνεις την αρχή εσύ και να το οργανώσεις!

Κριτική, προτάσεις, ενημέρωση, παρακολούθηση δημοσιευμάτων, συμμετοχή, μέλος, στέλεχος, υποψήφιος, υποστήριξη με όποιον τρόπο.