Στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση. Δεν γίνεται καμία καταγραφή ή συλλογή στοιχείων χωρίς την δική σας ενέργεια.
info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

All FAQs

Please select your question category

View all frequently asked questions

Είμαστε φρέσκοι, ξεκάθαροι, σταθεροί, υπεύθυνοι, χωρίς θεατρινισμούς και δοσοληψίες. Λειτουργούμε μόνο στο προσκήνιο χωρίς κρυφές σκέψεις.

 

Γιατί θα συμμετέχεις και εσύ οπότε θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου.

Γιατί εάν κάνουμε άλλα από αυτά που θα πούμε τότε θα αποχωρήσουν αυτοί που συμμετέχουν ενεργά, οι πολίτες, δηλαδή εσύ ο ίδιος που ρωτάς.

Έχουμε πυγμή, όρεξη, όραμα και διάθεση να καθορίσουμε ορθά τις κυβερνητικές διαδικασίες. Και πάρα πολλά παραδείγματα του παρελθόντος προς αποφυγή.

Όχι όπως την ορίζουν οι έως τώρα πολιτευτές. Παρακολουθώ πολύ στενά τις εξελίξεις από το 1995 και ταυτόχρονα είμαι ζωντανός κρίκος στην αλυσίδα της κοινωνίας. Σκοπός μας είναι να γίνει η πολιτική συνώνυμο του δικαίου, της αλήθειας και της ειλικρίνειας.

Με το δεδομένο πως η Ελλάδα είναι τεράστιο μέγεθος για να την σώσει κάποιος, η ίδια η ανάγκη έστειλε το Όραμα για να Αναγεννηθεί η Ελλάδα. Και σε αυτήν την διαδρομή δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ψευτοϊδεολογίας.

Τα χρώματα είναι της Γαλανόλευκης. Το καράβι δηλώνει το ταξίδι. Η εμπρόσθια δυναμική κίνηση την πίστη για την επιτυχία. Το ένα και μοναδικό ιστίο την ενότητα όλων. Το όνομα φυσικά τον προορισμό.

Σε αυτήν που δημιουργήθηκε με την ίδρυσή του. Για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

Απλοί πολίτες με αίσθημα ευθύνης. Κανένας από προβεβλημένα πρόσωπα, και παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής από πολίτες του αθλητισμού, της επιστημονικής κοινότητας, του θεάματος, για προφανείς λόγους δεν έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους. Ο λόγος είναι πως όποιος θελήσει να συμμετέχει πρέπει να το κάνει γιατί το νοιώθει, χωρίς να κοιτάξει γύρω του, και σίγουρα όχι λόγω μόδας.

Πολλά. Από ένα απλό ''μου αρέσει'' στην σελίδα, μέχρι στέλεχος.

Εκτός από τα άρθρα του καταστατικού για τους παλιούς πολιτικούς, 3.8.3 και 3.8.4, όπως και το άρθρο 4 καμία άλλη προϋπόθεση. Η αγάπη για την Ελλάδα, η ανιδιοτέλεια, και η όρεξη να αναγεννήσουμε την χώρα μας.

Επικοινωνείς με το γραφείο με όποιον τρόπο θέλεις και ενημερώνεσαι. Εάν δεν υπάρχει, μπορείς να κάνεις την αρχή εσύ και να το οργανώσεις!

Κριτική, προτάσεις, ενημέρωση, παρακολούθηση δημοσιευμάτων, συμμετοχή, μέλος, στέλεχος, υποψήφιος, υποστήριξη με όποιον τρόπο.

 1.  

  1. Κράτος και χώρα επιλογής και όχι επιβολής.

  2. Η αποχή σου τους δίνει δύναμη.

  3. Στο Όραμα Ελλάδος μετράει η βούληση και όχι η βόλεψη.

  4. Όσο ευημερούν τα νούμερα και τα ''νούμερα'', δεν ευημερούν οι πολίτες.

  5. Μην κοιτάς πόσοι και ποιοι, κάνε το βήμα και κοίτα εμπρός.

  6. Όσο η πλειοψηφία παραμένει σιωπηλή, αμέτοχη και ανοργάνωτη τόσο οι οργανωμένες μειοψηφίες θα κυβερνούν.

  7. Σήκω, πάμε, άϊντε να τελειώνουμε με δαύτους.

Η φράση είναι ξεκάθαρη. «Άϊντε να τελειώνουμε με δαύτους». Και αυτό θα ξεκινήσει μόλις γίνουμε κυβέρνηση, οπότε προορισμός είναι η ορθή διακυβέρνηση της Ελλάδας με τα πρέποντα αποτελέσματα.

Από το πείσμα, την επιμονή, την προσήλωση που υπάρχει. Αντλούμε δύναμη από την ανάγκη, από την ψυχή όλων των Ελλήνων που κουράστηκαν και βαρέθηκαν τα ψέμματα και τα κούφια λόγια.

Διότι δεν ανήκουμε στο σύστημα ενημέρωσης και στις στημένες προβολές. Επίσης, δεν διαπραγματευόμαστε την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

Το Όραμα Ελλάδος ιδρύθηκε με σκοπό την αναγέννηση και όχι την κριτική και την κατακραυγή. Κάνουμε προτάσεις και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία φτηνών παραστάσεων και δηλώσεων που μόνο στόχο έχουν την επικαιρότητα και όχι την ουσία. Πίσω από την κατακραυγή κρύβεται η απουσία προτάσεων. Γιατί τελικά και ξεκάθαρα, δεν είμαστε ούτε γλάστρες, ούτε μαϊντανοί, αλλά υπεύθυνοι πολίτες με έχουμε προτάσεις και λύσεις.

Ως τώρα από τον Ιδρυτή του και από πολίτες που εγγράφονται ως μέλη. Καμία κρατική επιχορήγηση ή ιδιωτική χορηγία.

Η φιλοσοφία μας επιβάλει να εξαγγέλλουμε λιγότερα από όσα μπορούμε να υλοποιήσουμε, με σκοπό να πράξουμε περισσότερα.

Δεν έχουμε αντιπάλους, αλλά, μία λέξη ταιριάζει απόλυτα, ανεπαρκείς. Εκείνοι τρέχουν σε άλλον αγώνα, ιδιοτελή και ασύμφορο για την χώρα και τους πολίτες, πίσω από κλειστές πόρτες και εντολοδόχοι άλλων κέντρων αποφάσεων. Ο δικός μας αγώνας είναι η αναγέννηση και σε αυτόν τον στίβο μάχης είμαστε μόνο εμείς, σε κοινή θέα, ξεκάθαροι, μόνο Έλληνες πολίτες με αγάπη για την χώρα.

Το μεγαλύτερο αγαθό, το καθήκον της αφοσίωσης στην πατρίδα και το μέλλον της. Από μόνο του είναι το μέγιστο όλων.

Στο μηχάνημα συναλλαγών εντός του καταστήματος στον αριθμό λογαριασμού:
6054 1385 52 653
Γράφετε:
Όνομα, τηλέφωνο, αιτιολογία ( εγγραφή, συνδρομή, ενίσχυση).
Για ανωνυμία σημειώνετε ότι θέλετε στα παραπάνω, κρατάτε την απόδειξη και επικοινωνείτε για επιβεβαίωση.
Σε όλα τα μηχανήματα, σε όλες τις τράπεζες.
Βάζετε την κάρτα.
Επιλέγετε μεταφορά ή έμβασμα.
Αριθμός λογαριασμού:
6054 1385 52 653
IBAN:
GR65 0171 0540 0060 5413 8552 653
και γίνεται η μεταφορά.
Επιλέγετε το internet banking.
Επιλέγετε μεταφορά ή έμβασμα.
Αριθμός λογαριασμού:
6054 1385 52 653
IBAN:
GR65 0171 0540 0060 5413 8552 653
Ολοκληρώνετε την μεταφορά.
Πρέπει να είσαστε πελάτης της Πειραιώς.

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/lefta-sto-lepto
κ
αι
Συνδεθείτε > ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ/ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ > λεφτά στο λεπτό > Στείλτε Μετρητά 

Στο όριο χρόνου επιλέξτε 24 ώρες, και επικοινωνήστε για την αποστολή του κωδικού.
Αριθμός λογαριασμού:
6054 1385 52 653
IBAN:
GR65 0171 0540 0060 5413 8552 653
Ο καλύτερος τρόπος για όσους είναι εφικτό. Η προσωπική επαφή είναι ανώτερη όλων, και η συζήτηση παράγει αποτέλεσμα.