Στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση. Δεν γίνεται καμία καταγραφή ή συλλογή στοιχείων χωρίς την δική σας ενέργεια.
info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Στήριξε Μας

Η κινητήριος ενέργεια για την υλοποίηση κάθε μεγάλης ιδέας είναι η στήριξη, η υποστήριξη, η ενίσχυση, οι προτάσεις, η κριτική, αλλά, κυρίως η πίστη σε αυτήν και η ανιδιοτέλεια στις όποιες ενέργειες.

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

Διεύθυνση:
Δραγάτση 2-4 &Κολοκοτρώνη, Κέντρο Πειραιά 18535
Τηλέφωνο:
2130 466 466
Φάξ:
2130 466 466
Email:
info@oramaellados.gr

Είμαστε φρέσκοι, ξεκάθαροι, σταθεροί, υπεύθυνοι, χωρίς θεατρινισμούς και δοσοληψίες. Λειτουργούμε μόνο στο προσκήνιο χωρίς κρυφές σκέψεις.

 

Γιατί θα συμμετέχεις και εσύ οπότε θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου.

Γιατί εάν κάνουμε άλλα από αυτά που θα πούμε τότε θα αποχωρήσουν αυτοί που συμμετέχουν ενεργά, οι πολίτες, δηλαδή εσύ ο ίδιος που ρωτάς.

Απλοί πολίτες με αίσθημα ευθύνης. Κανένας από προβεβλημένα πρόσωπα, και παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής από πολίτες του αθλητισμού, της επιστημονικής κοινότητας, του θεάματος, για προφανείς λόγους δεν έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους. Ο λόγος είναι πως όποιος θελήσει να συμμετέχει πρέπει να το κάνει γιατί το νοιώθει, χωρίς να κοιτάξει γύρω του, και σίγουρα όχι λόγω μόδας.

Διότι δεν ανήκουμε στο σύστημα ενημέρωσης και στις στημένες προβολές. Επίσης, δεν διαπραγματευόμαστε την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

Το Όραμα Ελλάδος ιδρύθηκε με σκοπό την αναγέννηση και όχι την κριτική και την κατακραυγή. Κάνουμε προτάσεις και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία φτηνών παραστάσεων και δηλώσεων που μόνο στόχο έχουν την επικαιρότητα και όχι την ουσία. Πίσω από την κατακραυγή κρύβεται η απουσία προτάσεων. Γιατί τελικά και ξεκάθαρα, δεν είμαστε ούτε γλάστρες, ούτε μαϊντανοί, αλλά υπεύθυνοι πολίτες με έχουμε προτάσεις και λύσεις.

Ως τώρα από τον Ιδρυτή του και από πολίτες που εγγράφονται ως μέλη. Καμία κρατική επιχορήγηση ή ιδιωτική χορηγία.

Πολλά. Από ένα απλό ''μου αρέσει'' στην σελίδα, μέχρι στέλεχος.

Εκτός από τα άρθρα του καταστατικού για τους παλιούς πολιτικούς, 3.8.3 και 3.8.4, όπως και το άρθρο 4 καμία άλλη προϋπόθεση. Η αγάπη για την Ελλάδα, η ανιδιοτέλεια, και η όρεξη να αναγεννήσουμε την χώρα μας.

 1.  

  1. Κράτος και χώρα επιλογής και όχι επιβολής.

  2. Η αποχή σου τους δίνει δύναμη.

  3. Στο Όραμα Ελλάδος μετράει η βούληση και όχι η βόλεψη.

  4. Όσο ευημερούν τα νούμερα και τα ''νούμερα'', δεν ευημερούν οι πολίτες.

  5. Μην κοιτάς πόσοι και ποιοι, κάνε το βήμα και κοίτα εμπρός.

  6. Όσο η πλειοψηφία παραμένει σιωπηλή, αμέτοχη και ανοργάνωτη τόσο οι οργανωμένες μειοψηφίες θα κυβερνούν.

  7. Σήκω, πάμε, άϊντε να τελειώνουμε με δαύτους.

Έχουμε πυγμή, όρεξη, όραμα και διάθεση να καθορίσουμε ορθά τις κυβερνητικές διαδικασίες. Και πάρα πολλά παραδείγματα του παρελθόντος προς αποφυγή.

Όχι όπως την ορίζουν οι έως τώρα πολιτευτές. Παρακολουθώ πολύ στενά τις εξελίξεις από το 1995 και ταυτόχρονα είμαι ζωντανός κρίκος στην αλυσίδα της κοινωνίας. Σκοπός μας είναι να γίνει η πολιτική συνώνυμο του δικαίου, της αλήθειας και της ειλικρίνειας.

Η φιλοσοφία μας επιβάλει να εξαγγέλλουμε λιγότερα από όσα μπορούμε να υλοποιήσουμε, με σκοπό να πράξουμε περισσότερα.

Με το δεδομένο πως η Ελλάδα είναι τεράστιο μέγεθος για να την σώσει κάποιος, η ίδια η ανάγκη έστειλε το Όραμα για να Αναγεννηθεί η Ελλάδα. Και σε αυτήν την διαδρομή δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ψευτοϊδεολογίας.

Τα χρώματα είναι της Γαλανόλευκης. Το καράβι δηλώνει το ταξίδι. Η εμπρόσθια δυναμική κίνηση την πίστη για την επιτυχία. Το ένα και μοναδικό ιστίο την ενότητα όλων. Το όνομα φυσικά τον προορισμό.

Σε αυτήν που δημιουργήθηκε με την ίδρυσή του. Για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

Επικοινωνείς με το γραφείο με όποιον τρόπο θέλεις και ενημερώνεσαι. Εάν δεν υπάρχει, μπορείς να κάνεις την αρχή εσύ και να το οργανώσεις!

Κριτική, προτάσεις, ενημέρωση, παρακολούθηση δημοσιευμάτων, συμμετοχή, μέλος, στέλεχος, υποψήφιος, υποστήριξη με όποιον τρόπο.

Δεν έχουμε αντιπάλους, αλλά, μία λέξη ταιριάζει απόλυτα, ανεπαρκείς. Εκείνοι τρέχουν σε άλλον αγώνα, ιδιοτελή και ασύμφορο για την χώρα και τους πολίτες, πίσω από κλειστές πόρτες και εντολοδόχοι άλλων κέντρων αποφάσεων. Ο δικός μας αγώνας είναι η αναγέννηση και σε αυτόν τον στίβο μάχης είμαστε μόνο εμείς, σε κοινή θέα, ξεκάθαροι, μόνο Έλληνες πολίτες με αγάπη για την χώρα.

Το μεγαλύτερο αγαθό, το καθήκον της αφοσίωσης στην πατρίδα και το μέλλον της. Από μόνο του είναι το μέγιστο όλων.